RAAMDECORATIE

direct online bestellen
direct online bestellen

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een eenvoudige manier om een raam af te dekken. Over de gehele breedte bevindt zich bovenaan een afrolsysteem dat eenvoudig te bedienen is om zo het gordijn op elke gewenste positie in te stellen.

Plissé en duette

Een plisségordijn is een variant op het klassieke rolgordijn, maar het design is volledig anders, de stof is namelijk opgevouwen als u juist het middengedeelte van uw raam wil verduisteren dan kiest u voor een duette, waarbij onafhankelijk van elkaar de bovenkant en de onderkant van het gordijn bedient kan worden.

Vouwgordijnen

Het unieke kenmerk van een vouwgordijn is dat de stof gevrouwen omhoog of naar beneden gaat met behulp van een koord. Vouwgordijnen lijken enigszins op rolgordijnen maar er is een belangrijk verschil, bij het vouwgordijn vouwt de stof dubbel in plaats van om een rol heen te rollen. Hierdoor geeft een vouwgordijn een veel warmere uitstraling dan rolgordijnen.

Jaloezieën

Jaloezieën bestaan uit dunne, horizontale stroken of latjes die in verschillende standen kunnen gezet worden door middel van een koord of band dat verbonden is met twee of meerdere punten op de lamellen. Hierdoor is het ook mogelijk de jaloezieën volledig op te trekken of naar beneden gelaten worden. Omdat de lamellen over elkaar vallen bij het optrekken, neemt dit zeer weinig ruimte in waardoor het perfect mogelijk blijft het raam wagenwijd open te zetten.

Multishade /
Duo-rolgordijnen

Een multishade is een zonwering met 2 lagen stof, waarbij een laag bestaat uit een transparante baan en de andere laag uit een niet transparante baan. Door deze unieke combinatie kunt u uw eigen lichtinval bepalen. U kunt namelijk kiezen voor geheel gesloten, half op of open en dat op elke hoogte van het raam. Hiermee combineert u de functionaliteit van een Jaloezie met de uitstralign van een gordijn.